Informatii Fiscale

Cosminet  Network SRL

Cod fiscal : 26540730  

J40/1762/2010

Banca: RO66 RZBR 0000 0600 1241 1810

Raiffeisen Bank , Agentia Colentina

Fax :         0216.886.202 sau 0318.158.136

Mobil:        0788.056.449

Email: contact@sculestern.com

Yahoo Messenger : icam_pyc

  

 

AUSTRIA 

Megre & Co Ges.m.b.H
Hoher Markt 1/IV
1010 Wien
Office: + 43 1 714 19 59
Fax: + 43 1 714 19 59 16

 

Politica de confidentialitate

S.C. Cosminet Network SRL  este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 27886.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SculeStern.com are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe SculeStern.com, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.
Astfel, SculeStern.com poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
 SculeStern.com nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul SculeStern.com poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
De asemenea,
SculeStern.com va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa:  Str: Barbu Bradescu nr 11 , sector 2 , Bucuresti , OP 023447 .

  
  
  
   
 
Parteneri
Feed-uri RSS
Catalogul Firmelor din Romania
Rent a Car Bucuresti
Politica de Cookies
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si Livrare
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Sitemap
ANPC
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Sfaturi Utile
Piese Daewoo Tico
Magazin Bricolaj
 
Cosminet Network SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 27886.
Viziteaza magazinul Sculestern.com pe ShopMania   www.firmeproduse.ro   Viziteaza magazinul cosminet network pe semaforul.ro  SEO Stats powered by MyPagerank.Net    Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau   Casa-Gradina.com     Compara-pret.ro   Proiecte case   Certificat Web   Calatog Magazine Online   Amenajari Interioare   Magazine online    Jingle   Recomandat AllShops